Legfrissebb hírek

Gépparkunk további bõvítéseGépparkunk egy újabb beruházásával és személyzeti törzsünk kiépítésével sikerült ...
Vevõ orientáció: kapcsolattartókAz értékesítés területet 2012. szeptember óta Thilo Bárth úr személyében bõvítettük, ...
Tanúsító audit TS16949 szabványhozA 19.héten kisebb eltérésekkel sikeresen letettük a tanúsító auditot TS16949 ...
JAKO Fémárugyár Kft.
Damjanich u. 33-35
7100 Szekszárd - Hungary

Tel.: +36 (74) 528-390
Fax.: +36 (74) 528-393
info@jakokoch.hu
USZT

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem: Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a JAKO Fémárugyár Kft számára. A JAKO Fémárugyár Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A JAKO Fémárugyár Kft. bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogszabály (2011. évi CXII Tv. ) rendelkezései szerint kezeli.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a JAKO Fémárugyár Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a JAKO Fémárugyár Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A JAKO Fémárugyár Kft. a hozzá beérkező önéletrajzokat, csak az állások betöltése céljából használja fel, harmadik félnek nem kerülnek átadásra.

Személyes adatok továbbadása állami intézmények, hatóságok részére csak arra kényszerítő nemzeti jogszabályok keretében történik. Munkatársainkat titoktartásra köteleztük.
Copyright © 2018 JAKO Kft. Minden jog fenntartva.

CSS ist valide!

Valid HTML 4.01 Transitional