Néhány mondatban...

Rólunk

Kivételes szolgáltatás

A JAKO csoport, több mint 25 éves szakértelem...

Mi, a JAKO cégnél minőségi és műszakilag kiváló precíziós alkatrészeket, villanymotorokat és rendszerösszetevőket gyártunk az autó- és haszongépjármű ipar számára, berendezésgyártáshoz és gépészethez-, valamint további iparágaknak, mint a villamos és multifunkciós készülékek. Ezenfelül műanyag termékeket is készítünk a labortechnikai területek próbaarchiválásai számára.

Cégünket 1998-ban, Szekszárdon alapítottuk. Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű vállalatként szolgáltatásaink erősen ügyfélorientáltak. A JAKO csoport három vállalatot tartalmaz: a JAKO Fémárugyárat, a JAKO-MEDITEC és a JAKO-INNOTEC-et. Folyamatosan növekedünk: kezdetben 40, mára több mint 300 munkatárs dolgozik a teljes JAKO csoportnál. Történetünk sarkalatos pontját képezi a gerjeni üzem megnyitása 2008-ban, majd 2015-ben a JAKO-MEDITEC alapítása, melyben a műanyagfröccsöntés a fő profil.

A jövőben is olyan partnernek tekintjük magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessünk és valósíthassunk meg. Ehhez rendszeresen befektetünk gépparkunk és munkatársaink szakismereteinek fejlesztésébe. Meggyőződésünk, hogy a növekedéshez stabil gazdasági alapokra van szükség. A fenntarthatóságra is kulcsszerep jut.

Joachim Koch | Adam M. Koch | Andreas Koch

Miben más a JAKO?

Az ügyfeleinkkel közösen elvégzett termékfejlesztésektől a kész végtermékig minden felmerülő tevékenység egy kézből származik. Ezáltal megbízásainkat gyorsabban és rugalmasabban tudjuk megvalósítani. Technikusaink a partnerekkel egyeztetik a tervezett követelményeket és kívánalmakat, ugyanakkor ellenőrzik azok megvalósíthatóságát a gazdaságossági és minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével.

Gyártáshoz a legmodernebb gépek mellett egy magas szinten felszerelt finommérési tér, egy ultrahangos mosóberendezés, valamint egy tisztateres technológiával rendelkező gyártási terület áll rendelkezésesünkre. Természetesen minden releváns követelménynek megfelelünk, amit a következő tanúsítványok is alátámasztanak: ISO 9001, IATF 16949 és ISO 14001.

Az ügyfélorientált rövid és gyors szolgáltatási utak családi vállalatunk számára kiemelkedő fontosságúak, ezért egy motivált menedzsmentcsapat segíti az effektív döntéshozatalt. Az összes kulcsfontosságú pozíciót német vagy angol nyelvtudású munkatársak töltik be, ami biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt. A tény, miszerint ügyfélközpontúságunkkal sikereket érünk el, nem utolsósorban abból is kitűnik, hogy hosszú ideje együttműködünk számos neves vállalattal Európa szerte.

Referenciáink:

Céljaink

Az autóipari területen tanúsított folyamatos növekedés mellett a villamos és multifunkciós készülékek, valamint a gyógyászati és laboratóriumi technikai szakterületek kiépítésére is törekszünk.

Célunk, hogy vállalatunkban gyors technológiai fejlődést érjünk el. Ezért behatóan tájékozódunk a piaci újdonságokról, berendezéseinket rendszeresen karbantartjuk és modernizáljuk, munkatársaink ismereteit pedig célzott továbbképzéssekkel bővítjük.

Csak így tudunk a jövőben is minőségileg kiváló és hatékony gyártási eredményeket felmutatni, erősségeinket tovább építeni és versenyképességünket megőrizni.

Ügyfeleinknek professzionális és kooperatív partneri kívánunk lenni, amely szinergia ötletekben gazdag és megbízható projekt kivitelezést eredményez.