Minden vállalat csak annyira jó, mint a munkatársai...

Karrier

Munkatársaink

Minden vállalat csak annyira jó, mint a munkatársai. A kollégák pedig akkor tudják legjobban megmutatni képességeiket, ha a munka- és keretfeltételek minden tekintetben megfelelőek. Ezért a JAKO cégnél különösen fontos számunkra egy olyan környezet kialakítása, amely segíti a teljesítményemelkedést és nyitott kommunikációt biztosít. Nem csoda tehát, hogy számos alkalmazottunk több éve dolgozik vállalatunknál, jó néhányan pedig szakmai pályafutásuk kezdete óta.

Nálunk mindenkinek lehetősége van a továbblépésre. Rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, tréningeket és kiegészítő oktatásokat, szakterülettől függetlenül. A JAKO átlagon felüli juttatásokat kínál. Ráadásul a sikeresen teljesített kiegészítő képzéseket és a vállalati érdekek képviseletében való részvételt egyedi béremelésekkel honoráljuk.

Nem csak a munkaidő alatt állunk munkatársaink rendelkezésére! Cégünk saját labdarúgó csapatával és más sportlehetőségekkel, továbbá családi napokkal erősítjük az összetartást és a csapatszellemet.

A régióért számos tekintetben sokat teszünk, legyen szó helyi sportesemények, társasági események vagy a helyi kultúra financiális támogatásáról.

Büszkék vagyunk arra, hogy nagyszabású társadalmi felelősségvállalásunkért a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a „Prima Primissima‟ díjjal tüntetett ki minket 2015-ben.

Az alábbi nyitott pozíciókba keressük munkatársainkat:

Fémalkatrészek gyártásával foglalkozó területre keresünk CNC Gépkezelőt (Gépi forgácsolót), a JAKO Kft. szekszárdi telephelyére.

Feladatok:
– Minőségi és mennyiségi előírások betartása a gyártás során
– Gyártásközi mérések elvégzése
– Korrekciós feladatok ellátása
– Szerszámcsere elvégzése az átállás során

Elvárások:
– Középfokú szakirányú végzettség
– Műszaki rajzolvasási ismeret
– Monotonitástűrés
– 2 vagy 3 műszakos munkarend vállalása

Előny:
– Gyártásban szerzett munkatapasztalat
– CNC gépkezelő vagy gépi forgácsoló végzettség

Amit kínálunk:
– Béren kívüli juttatások (prémium rendszer, cafetéria)
– Bejárás támogatás (távolsági bérlet, autó)
– Munkaruha biztosítása
– Modern munkakörnyezet
– Hosszútávú munkalehetőség

CNC Gépkezelő
(Gépi forgácsoló)

JAKO FÉMÁRUGYÁR Kft. (Szekszárd)

Hogyan pályázhat?

Kattintson a „Jelentkezem” gombra, és küldje el fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: tamas.tuller@jakokoch.com. Levelében kérjük jelölje meg, mely nyitott munkaköri pozícióra kíván jelentkezni. További információt a lent megadott elérhetőségek valamelyikén kérhet. Az önéletrajzban megadott elérhetőségek egyikén fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk egy állásinterjú időpontot.

TÁJÉKOZÓDJON A WEBOLDALUNKON VAGY HÍVJON MINKET!

Jelentkezés a nyitott pozícióra:

Tuller Tamás
Személyzeti menedzsmentvezető

Tel: +36 74 528-398
Fax: +36 74 505-902
E-mail: tamas.tuller@jakokoch.hu