Események, információk

Aktuális híreink

MODERN GYÁRAK ÉJSZAKÁJA 2020 | Online programsorozat

A 2020-as évben immár negyedik alkalommal rendezték meg a Modern Gyárak Éjszakája programsorozatot, idén – a vírushelyzetre való tekintettel – online formában. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által megrendezett Modern Gyárak Éjszakája programsorozat célja a lakosság és a vállalkozások figyelmének felkeltése a korszerű, piacvezető technológiák iránt. A programok keretében az érdeklődők képet kaphatnak a résztvevő … MODERN GYÁRAK ÉJSZAKÁJA 2020 | Online programsorozat Read More »

Tovább olvasom

NŐNAP A JAKO-NÁL!

Meglepetés virággal fogadják a JAKO Kft. hölgy munkatársakat a mai napon. Mi előre is Boldog nőnapot kívánunk minden JAKO női dolgozónak, nyugdíjasnak, kismamának valamint a JAKO Kft. oldal női követőinek!  

Tovább olvasom

JAKO KARÁCSONYI VACSORA

A már-már hagyománnyá vált év végi karácsonyi vacsoránk idén is nagy sikert aratott. Tulajdonosunk, Andreas Koch Úr évértékelő prezentációját követően a Szász Étterem csapata szolgálta fel a mindig kiváló vacsorát, emellett pedig egész este gondoskodott dolgozóink italfogyasztásáról. Vacsora után tombola sorsolás alkalmával, értékes nyereményekkel gazdagodhattak a munkatársak. Ezután már tényleg csak a szórakozásé volt a … JAKO KARÁCSONYI VACSORA Read More »

Tovább olvasom

JAKO MIKULÁS

Dolgozóink sem maradhatnak ki az ünnepi hangulatból, így idén újból ellátogatott hozzánk a Mikulás. Apró ajándékokkal és néhány kedves szóval derítette fel munkavállalóink napját a Mikulás és csapata.

Tovább olvasom

MODERN GYÁRAK ÉJSZAKÁJA

Hogyan néz ki és hogyan működik egy igazán modern gyár? Hogyan néz ki az ipar jövője?  Tolna megyében elsőként a JAKO Kft. csatlakozott a 2019. november 15-én megrendezett Modern Gyárak Éjszakája programsorozathoz. A látogatók prezentációnk alkalmával megismerhették a JAKO Cégcsoport több mint 20 éves történetét és átfogó ismereteket szerezhettek a gyár tevékenységi köreiről. Ezt követően … MODERN GYÁRAK ÉJSZAKÁJA Read More »

Tovább olvasom

HÚSVÉTVÁRÓ CSALÁDI DÉLELŐTT

Ismét eltelt egy év, és újra megrendezésre került a Húsvétváró családi délelőttünk. Több, mint 50 gyerkőc szüleikkel közösen készíthették el a húsvéti kiegészítőket, ajándékokat. Festettünk, színeztünk, vágtunk, ragasztottunk, tojástkerestünk. A program végeztével minden apróság hazavihette a saját keze által készített képeslapot, ajtódíszt, valamint a cég nyuszija által összeállított ajándékcsomagot. Köszönjük, hogy részt vettetek a rendezvényen, … HÚSVÉTVÁRÓ CSALÁDI DÉLELŐTT Read More »

Tovább olvasom
2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Csatlakozzon hozzánk!

Nálunk mindenkinek lehetősége van a továbblépésre. Rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, tréningeket és kiegészítő oktatásokat, szakterülettől függetlenül. A JAKO átlagon felüli juttatásokat kínál. Ráadásul a sikeresen teljesített kiegészítő képzéseket és a vállalati érdekek képviseletében való részvételt egyedi béremelésekkel honoráljuk.

TÁJÉKOZÓDJON A WEBOLDALUNKON VAGY HÍVJON MINKET!

Érdeklődni

Tuller Tamás
Személyzeti menedzsmentvezető

Tel: +36 74 528-398
Fax: +36 74 505-902
E-mail: tamas.tuller@jakokoch.hu