Mivel is foglalkozik a JAKO cégcsoport...

Szolgáltatásaink

Precíziós alkatrészek gyártása

Szekszárdi üzemünk a JAKO komplex és nagy pontosságú precíziós alkatrészek gyártására specializálódott. Ehhez széleskörű ismereteket sajátítottunk el a forgácsolás területén. Rendkívül modern gépparkunkkal és kiválóan képzett munkatársainkkal az ügyfeleknek mindenkor megfelelő gyártási szélességet és mélységet kínálunk.
Íme, Adam Koch, társaságunk alapítójának jelmondata: „Amit nem tudunk mérni, azt gyártani sem tudjuk.‟ E gondolat megmutatkozik a mérőlaborunkban is, ami a legújabb mérési technlogóvail lett felszerelve. Speciális mérőberendezésekkel rendelkezünk a fogazásokhoz, a kontúrokhoz és felületekhez, valamint optikai és 3D mérésekhez.

Szakterületeink:

Esztergálás, marás, üregelés, köszörülés, üregelés, koptatás, UH és lúgos mosás.

Villanymotorok szerelése

Szintén a szekszárdi telephelyen szerelünk több mint 150 különböző típusú villanymotort. A villanymotorok gyártása és fejlesztése az ügyfelek követelményeinek megfelelően történik. Ezeket például személy- és tehergépjárművek, illetve buszok ablaktörlő-rendszereiben használják, de más speciális hajtórendszeres ipari alkalmazások területén is. A villanymotorjaink különböző foglalati típusait robotvezérlésű, részben automatizált berendezéssel készítjük. Felettébb fontos számunkra, hogy a funkció szempontjából releváns alkatrészeket magunk készítsük, amellyel magas fokú szinergiahatásokat érhetünk el.

Szakterületeink:

Szerelés, konzolhajlítás, forrasztás, működésellenőrzés, zajszínt ellenőrzés.

Rendszerösszetevők szerelése

Rendszerösszetevőket készítünk az autó- és haszongépjármű-ipar, valamint a villamos és multifunkciós szerszámok gyártói számára. Gerjeni üzemünkben kézi munkával szerelünk össze különböző termékeket a cserealkatrész igény fedezetére. Például olyan kezelőelemeket, mint indító és leállító gombok, választókarok és ablakemelők. Ezenfelül ezen a helyszínen készítünk széntartó tárcsákat is (Brush Cards) villanymotorjaink számára. A biztonsági alkatrészek, amikhez 100%-os kontrollra van szükség, itt megbízhatóan és szakértelemmel kerülnek ellenőrzésre.

Műanyagfröccsöntés

A JAKO-MEDITEC céggel tovább bővítettük vállalatunkat a műanyagfröccsöntés területén. Teljes kémcső-állvány rendszereket gyártunk vér, szérumok, szövetek, próbáinak, stb. archiválásához, a laboratóriumtechnika területére. Ennek során innovációs készségünket ismételten egy szabadalmaztatott újdonsággal bizonyítottuk be. Egyik ügyfelünk számára speciális fröccsöntőeljárást fejlesztettünk ki. A módszer különlegessége két különböző színű műanyag „nedves a nedvesre‟ eljárással egy lépésben történő egymásra fröccsöntése, mely így homogén egységet képez. Ennek hála rendkívül magas sűrűség érhető el a próbacső alsó részén, ahova a jelölés felvitelre kerül, így a minták szélsőséges mínusz hőmérsékletek esetén is optimálisan tárolhatók.

Szakterületeink:

❙❙ A kémcső-állvány rendszer az ügyfelek kívánalmainak megfelelően gyártható. A céges logók és a zárak színe szabadon választható.
❙❙ A kémcső ügyfélspecifikusan kódolhatók 2D-Datamatrix Code-dal.
❙❙ A 2D-Datamatrix Code lézerrel kerül felvitelre a csövek fekete alsó oldalára.
❙❙ A csövek „screw cap‟ vagy „push cap‟ használatával zárhatók le.
❙❙ Az állványok ügyfélspecifikus kódolása 1D-lineáris vonalkóddal.
❙❙ Gyártás és csomagolás tisztateres körülmények között.
❙❙ Kiválóan alkalmas a próbák tárolásához szélsőséges mínusz hőmérsékleten.
❙❙ A kódok archiválásra kerülnek, a hiánytalan nyomonkövethetőség biztosítása érdekében.

Acélszerkezet gyártás

A JAKO-INNOTEC üzleti tevékenységei az acélszerkezet gyártás, lakatos és hegesztési munkálatok, valamint számos további kézműves munkafolyamat. Szakértő és folyamatosan továbbképzett munkatársaink minden karbantartást és javítást elvégeznek a JAKO vállalatcsoport számára. Biztosítják a gépek zökkenőmentes működését, valamint azt, hogy ügyfeleinknek minden áron pontosan tudjuk szállítani a kifogástalan minőségű termékeket. Ingatlanjainkat és a teljes épülettechnikát szintén a JAKO-INNOTEC szakemberei tartják karban. A JAKO-INNOTECkülső cégek számára is kínál szolgáltatásokat az acélgyártás területén.

Szakterületeink:

Acélmegmunkálás, lakatos munkák, hegesztés, karbantartás, beüzemelés és javítás.

Küldjön nekünk üzenetet

Lépjen kapcsolatba a JAKO-val!

Ügyfeleinknek professzionális és kooperatív partneri kívánunk lenni. Örömmel várjuk megkeresését!